Introductie

Welkom op de documentatie website van TrackOnline. Hier kun je uitgebreide omschrijvingen vinden over alle onderdelen van ons programma. Als je dus meer wilt weten over het configureren van jouw locaties of items in jouw administratie, twijfel dan niet en kijk in de inhoudsopgave aan de linkerkant van het scherm en kies een onderwerp om te vinden waar je naar opzoek bent.

Geen idee onder welk onderwerp je het antwoord kunt vinden? Geen zorgen, we hebben rechts bovenin het scherm een zoekbalk geplaatst. Typ een zoekwoord in en laat het zoeken beginnen.

Searchbox

We hebben ook een “Frequently Asked Questions” (veel gestelde vragen) pagina voor je gemaakt. Dit kun je onderaan de inhoudsopgave vinden, onder: FAQs

TrackOnline wordt continu verbeterd en bijgewerkt met nieuwe functies. Hetzelfde geldt voor deze documentatie website. Hou ‘m dus in de gaten en blijf op de hoogte van de nieuwste updates!

Het is mogelijk dat je in deze documentatie soms over onderwerpen zult lezen die je niet kunt vinden in jouw eigen TrackOnline administratie. Dit is waarschijnlijk omdat deze buiten de licentie vallen. Om te zien in welk pakket een functionaliteit beschikbaar is, kun je kijken naar de gekleurde labels in de titel van een onderwerp. Dit is aangegeven als: PRO PRO+ Enterprise

De beschikbare pakketten zijn: Start, PRO, PRO PLUS en Enterprise.

Als je geen label ziet, betekent dit dat de functionaliteit voor alle pakketten beschikbaar is.

ℹ️ Als je meer wilt weten over de verschillende pakketten, klik dan HIER.open in new window

ℹ️ Als je opzoek bent naar meer informatie over API’s en hoe extern toegang te krijgen tot jouw TrackOnline gegevens, kijk dan op de Developer pagina. Klik daarvoor HIER.

ℹ️ Als sommige onderdelen na het lezen van deze handleiding nog steeds onduidelijk zijn, klik dan HIERopen in new window om contact op te nemen met de TrackOnline support.