Instellingen

Filters instellen

Het instellen van de filters is een taak die je moet uitvoeren voordat je met de app gaat werken. Zolang je bent ingelogd onthoud de app de laatste instellingen die je hebt ingevoerd.

Op welke zaken kan ik filteren?

Filter mogelijkheden in de app

Welke filters worden het meest gebruikt?

Hieronder vind je de meest gebruikte filters en waar deze voor dienen:

• (1) = Status: Standaard staat hier Alle statussen, selecteer van welke status je te transacties wilt zien. (zie voorbeeld in de afbeelding hieronder).
  • (2) = De datum filtering aanpassen: In dit voorbeeld zien we alle openstaande transacties tussen 8 en 15 november. Dit kun je ook aanpassen naar bijvoorbeeld alleen 15 november.
  • (3) = Het kiezen van een transporteur: Door een transporteur te kiezen, weet je welke transporteur welke zendingen meeneemt. Deze filter is dus erg belangrijk.
  • (4) = Diverse nummers: Op deze nummers kun je filteren in TrackOnline, zo kan je bijvoorbeeld zoeken op een kenteken of referentie.
  • (5) = Type: Type verwijst naar het type transactie, bijvoorbeeld inname of uitgifte.

Meest gebruikte filters

Hoe pas ik een filter aan?

Druk op de aan te passen filter, in dit geval Status. Daarna kun je bijvoorbeeld op Nieuw drukken, vervolgens op OKom door te gaan. Let op! Wanneer alle filters naar wens zijn ingesteld, moeten deze nog bevestigd worden door rechts bovenin op Toepassen te drukken.

Status filter aanpassen