Scenario's

Veel voorkomende scenario's

Hoe werkt het als de transporteur bij het ophalen van een zending direct items retour brengt?

In dit voorbeeld, staat in het transactieoverzicht de volgende zending klaar:

• (1) = De 'Van' locatie, in dit geval Loc A (Locatie A)
  • (2) = De 'Transporteur', in dit geval T1 (Transporteur 1)
  • (3) = De 'Naar' locatie, in dit geval Loc B (Locatie B)
  • (4) = De actieknop, vanaf hier kun je drukken op de 'Doorboeken/Retour knop' om direct een retour transactie aan te maken.

Details van de transactie

Kies hier vervolgens voor de retour/ doorboek knop zoals aangegeven in de afbeelding met de rode pijl hieronder.

Doorboek actie uitvoeren via de actieknop

Wanneer je op de retour/doorboek knop hebt gedrukt zie je het scherm zoals in de onderstaande afbeelding verschijnen. Kies hier voor de optie 'Retour transactie ingeleverd door transporteur'.

Retour ingeleverd door transporteur

Je ziet hier vervolgens de volgende informatie staan:

• (1) = Het type transactie, in dit geval: Retour ingeleverd.
  • (2) = De verzendlocatie, in dit geval T1 (Transporteur 1). De transporteur, in dit geval (ook) T1 (Transporteur 1). De ontvangstlocatie, in dit geval Loc A (Locatie A).
  • (3) = Eventuele notities die van belang zijn bij deze transactie.

Scrol naar beneden om de verdere details van deze transactie te zien.

Details van de transactie

Zodra er naar beneden gescrold is moeten de aantallen van de items die geretourneerd worden nog worden ingegeven.

• (1) = Voer hier de aantallen in die retour zijn geleverd door de transporteur.
  • (2) = Druk op TRANSACTIE AANMAKEN om de transactie te bevestigen.

Details van de transactie