Introductie

Deze documentatie is gemaakt voor de gebruikers van de TrackOnline App. In onderstaande hoofdstukken worden de diverse handelingen die met de app uitgevoerd kunnen worden uitgelegd, deze ter ondersteuning van de webapplicatie (TrackOnline via de computer/desktop).

App downloaden

De TrackOnline app is beschikbaar voor Apple en Android apparaten via de bijbehorende app stores, namelijk:

BesturingssysteemApp store
AndriodGoogle Play Store
Apple (IOS)Apple App Store

Note

Via de app stores is de app te vinden onder de naam: TrackOnline

De TrackOnline app opstarten

Hoe open je de app op je telefoon?

Open de TrackOnline app via je smartphone (Android of IOS).

De app openen

Hoe voer ik de gebruikersnaam & het wachtwoord in?

Open de app en voer jouw gebruikersnaam (1) en wachtwoord (2) in. Dit hoef je maar 1 keer te doen, de app zal deze na de eerste login onthouden.

Inloggen in de app